De Grote Clubactie 2020

Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen als duikvereniging dit jaar weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Om nieuwe leden te werven voor onze vereniging hebben we verschillende promotiematerialen nodig en willen we advertenties plaatsen in diverse regionale bladen en op social media. Ook is ons mobiele zwembad (altijd een publiekstrekker bij deelname aan evenementen) aan vervanging toe en daar willen we wat geld voor opzij leggen om te zijner tijd een nieuw zwembad te kunnen aanschaffen. Ons streven is dit jaar minimaal 500 euro voor  de club op te halen, wat neer komt op gemiddeld ca. 5 loten per lid.

Loten bestellen en verkopen
De Grote Club Actie is opengezet in onze duikagenda, hier kun je aangeven hoeveel loten jij wilt bestellen. Je krijgt ze dan z.s.m. van Hans geleverd.  Je hoeft deze loten niet zelf te houden, je kunt deze ook doorverkopen aan familie, vrienden of bekenden uit de buurt. Weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Op de website van De Grote Clubactie vindt je een aantal inspirerende filmpjes die je daarbij op ideeën kunnen brengen. Ook kun je hier lezen hoe je loten op een ‘coronaveilige manier’ aan de man kunt brengen.

Trekking
Op woensdag 9 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats onder toeziend oog van de notaris. Het is tot en met 19 november 2020 nog mogelijk om loten te bestellen. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt op deze dag ook de trekking van het Superlot plaats.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van onze leden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Beloning
Net als andere jaren,  zullen we tijdens de Nieuwjaarsreceptie ook weer een eigen verloting organiseren onder alle leden die Clubloten hebben besteld/verkocht.

2 Responses

  1. Henk zegt:

    Henk en Fien bestellen er 5

  2. Hans B. zegt:

    Graag 10 loten voor Hans B