Grote Clubactie 2021

groteclubactie

Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen als duikvereniging dit jaar weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Onze mooie clubtenten en het mobiele zwembad zijn veelvuldig gebruikt en aan slijtage onderhevig. Het zou een mooi streven zijn om dit jaar minimaal 500 euro voor de club op te halen, wat neer komt op gemiddeld ca. 5 loten per lid.

Loten bestellen en verkopen
De Grote Club Actie is opengezet in onze duikagenda, hier kun je aangeven hoeveel loten jij wilt bestellen. Je krijgt ze dan z.s.m. van Jan geleverd.  Je hoeft deze loten niet zelf te houden, je kunt deze ook doorverkopen aan familie, vrienden of bekenden uit de buurt. Weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Op de website van De Grote Clubactie vind je een aantal inspirerende filmpjes die je daarbij op ideeën kunnen brengen.

Trekking
Op woensdag 8 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2021 plaats onder toeziend oog van de notaris en op donderdag 9 december is de bekendmaking van de trekking. Het is tot en met 22 november 2021 nog mogelijk om loten te bestellen. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt op deze dag ook de trekking van het Superlot plaats.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van onze leden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Beloning
Net als andere jaren, zullen we tijdens de Nieuwjaarsreceptie ook weer een eigen verloting organiseren onder alle leden die Clubloten hebben besteld/verkocht.

Hier geen reactie plaatsen! Gebruik de link het bericht of ga naar de duikagenda op de datum 9 december.