Jaarlijkse reanimantie

Ook dit jaar staat de jaarlijkse herhaling reanimatie- en AED training weer op het programma. De reanimatie- en AED training wordt weer gegeven door Peter Raaijmaker. Deze trainingsavonden worden georganiseerd om je reanimatie diploma geldig te houden.

WANNEER:

  • dinsdag 12 maart
  • dinsdag 19 maart
  • woensdag 27 maart
  • maandag 1 april

De reanimatie- en AED training vindt plaats in de zaal op de 1ste verdieping van zwembad de Wasbeek. Inloop is vanaf 19:30 uur en start om 20:00 uur tot 22:00 uur.

  • Opgeven via de duikagenda en vermeld of je komt voor herhaling of cursus (2 avonden) volgt. Maximale groepsgrootte per avond is 12 deelnemers.

KOSTEN:

  • €9.00 per avond
  • Je ontvangt van onze penningmeester een betalingsverzoek

MOET IK 1 OF 2 AVONDEN OF KRIJG IK VRIJSTELLING?

Voor degene die niet in bezit is van een geldig reanimatiediploma of langer dan 1 jaar geen herhalingscursus heeft gevolgd, zal een cursus worden gegeven van 2 avonden. Volg je een herhalingscursus volstaat 1 herhalingsavond. Als je een herhaling volgt vergeet dan niet je diplomakaart mee te nemen zodat Peter die weer kan aftekenen!

Voor mensen die al via bijvoorbeeld hun werk een EHBO diploma met AED of een BHV- certificaat hebben gehaald kunnen vrijstelling krijgen. Maak een kopie van je pasje en stuur dit naar Hans Visser.  Maar in tegenstelling tot de reguliere EHBO of BHV herhaling wordt tijdens onze training gebruik gemaakt van de zuurstofkoffer. De zuurstofkoffer gaat altijd mee met clubduiken dus het is van belang dat je weet hoe je zuurstof kan toedienen bij een calamiteit.

WAAROM DOEN WE DIT OOK AL WEER?reanimatiediploma

Het in het bezit hebben van geldig reanimatiediploma is verplicht voor iedereen die in opleiding is voor een bepaald brevet. Als je niet in het bezit bent van een geldig reanimatiediploma kan geen brevetverklaring worden afgetekend. Daarnaast dienen de instructeurs en alle duikleiders in bezit te zijn van geldig reanimatiediploma. Kijk dit dus even na want je bent zelf verantwoordelijk!

Verder wordt het natuurlijk ook weer een gezellige avond!

 

NOG VRAGEN?

Bel of mail Hans Visser of spreek hem even aan op een donderdagavond.

 

1 Response

  1. Karin zegt:

    Hier niet aanmelden! Maar meld je aan op een beschikbare datum via de duikagenda!