OWB-diner: Franse avond

Na het grote succes van de Italiaanse avond zijn Marian, Angelique, Nel en Karin wederom de keuken in gedoken om weer een lekker vers diner te verzorgen. Zaterdagavond 15 april stond de Franse keuken in de picture. Om alles in goede banen leiden werd er op vrijdag al heel veel voorwerk gedaan. Karin en Angelique deden de boodschappen bij de Sligro en met een auto volgeladenOWB-diner 2 (44) reden ze naar Noordwijkerhout en daar voegden Nel en Marian zich bij het kookteam. Zo werd er in de middag onder anderen 5 kilo uien & aardappelen geschild en gesnipperd, kip gebakken en werden er madelaine koekjes gebakken en dat alles voor de uiensoep en de Coq au Vin.

Zaterdagochtend werd opnieuw de auto van Angelique volgeladen en koers gezet naar Katwijkerbroek om daar alles naar boven gesjouwen. Gelukkig werd was er tijd genoeg om even uit te puffen en voor een bakje koffie maar daarna moesten we aan de bak. Alles moest tenslotte klaar staan om onze gasten vanaf 17.00 uur te ontvangen! Met een gezellige groep van 17 OWB-ers zaten we aan één lange tafel waarna de verschillende gangen werden geserveerd. Het was erg fijn om te zien dat iedereen gezellig met elkaar in gesprek was en dat de borden die we uitserveerden leeg opgehaald konden worden. En voordat we het wisten was het 22.00 uur! Wij kijken weer terug op een zeer geslaagde avond en voeg daarbij de leuke reacties die we mochten ontvangen maakt het dat we bij het afwassen alweer plannen aan het maken waren voor de volgende keer…

Het kookteam:

Angelique, Marian, Nel & Karin

OWB-diner 2 (23)

Foto’s OWB-diner