Aanmelden Zeelandweekeinde

SVP AANMELDEN VOOR 15 AUGUSTUS

20130830.zeelandweekeinde-67.JPGOnderwaterbos gaat van vrijdag 7 t/m zondag 9 september weer richting Zeeland voor ons traditionele Zeelandweekeinde op camping Klaverweide bij Ellemeet.

Onderwaterbos heeft weer plaatsen gereserveerd en je bent van harte uitgenodigd om daar een plekje in te nemen. De kosten van de staanplaatsen worden door de vereniging gedragen. In het verleden regelden we ook beide dagen het avondeten en vroegen daar een vergoeding voor. Die lag in het verleden voor die 2 maaltijden rond de € 37,50 voor een volwassene en € 25,- voor een kind.

20130830.zeelandweekeinde-69.JPGWe gaan natuurlijk weer een aantal leuke duiken maken in Grelingen (vanaf 1*) en Oosterschelde (soms vanaf 2*). We zorgen voor een duikschema waarop je kunt inschrijven voor een duik. Let op, er worden geen lesduiken gemaakt tijdens het Zeelandweekeinde. Ook Onderwaterbossers die niet op de camping staan, mogen natuurlijk aanhaken voor een duikje. Neem dan wel vooraf even contact op om zeker te weten waar en hoe laat er gedoken wordt.

We hopen dat het weer gezellig druk wordt op ons kampeerveldje. Laat het ons weten! We willen graag vóór 15 augustus weten of je komt. Geef dan ook aan of je komt met tent, caravan of camper en of je een hele plek nodig hebt of een halve. Natuurlijk horen we ook graag hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er komen en of er speciale wensen zijn m.b.t. het avondeten.

Aanmelden doe je via de duikagenda. Zien we je in Ellemeet?