OWB fietstocht & visfeest

OWB fiettocht 2019 (1)

Het is zaterdagmiddag 3 augustus als rond 15:00 uur de eerste leden op hun fiets arriveren bij Cock & Nico in Voorhout. Er hebben zich totaal 25 fanatieke fietsers opgegeven voor de OWB fietstocht waarbij Angelique & Leon een fietstocht van 26 kilometer hebben uitzet. De fietsers worden in totaal 6 groepen verdeeld en starten met een tussenpozen van 5 minuten na elkaar. Iedere team krijgt een routebeschrijving en vragenlijst mee die onderweg moet worden ingevuld. Het is gelukkig heerlijk fietsweer en  iedereen start vol enthousiasme aan hun fietsavontuur. Ook aan de innerlijke mens is gedacht dus halverwege de route kan iedereen bij pannenkoekenboerderij Berg & Dal Noordwijkerhout wat te drinken krijgen en een heerlijk stuk appeltaart.

Ondertussen zijn Karin, Angelique en Heleen druk in de weer om de bollenschuur van Cock & Nico in te richten voor het visfeest. De slingers hangen, koelkasten zijn gevuld en de heerlijke kibbeling en slibtong staat klaar om gebakken de worden. De leden die niet mee fietste zijn ook inmiddels gearriveerd en onthalen de eerste teams die terug komen van hun fietstocht. En dan is het even wachten op team 6 ( Henk & Fien  Nico & Kristel) maar als die dan ook binnen zijn heeft iedereen toch echte trek gekregen. De bakkraam heeft wat opstart problemen maar als de olie dan op temperatuur is gaan Jan, Leon & Karin aan de slag om de vis te bakken.

Later op de avond wordt de prijsuitreiking gehouden en hebben de drie beste team prijs! Het beste team is dat van Jan & Olaf  Erica & Reinier. Maar voor diegene die net buiten de prijzen zijn gevallen is nog een tweede kans. Angelique heeft een Kahoot quiz gemaakt over de duin & bollenstreek. Iedereen is lekker fanatiek en het is een spannende eindstrijd maar uiteindelijk was Cock iedereen te snel af.

Het was weer een super gezellig OWB feestje. Iedereen ontzettend bedankt!