Vrijblijvend een proefduik maken? Dat kan!

algemeen.proefduik.6Altijd al willen ervaren hoe het is om onder water te ademen? Gewichtloos te zweven in het water? Zelf ervaren of duiken en onze vereniging wel iets voor je is? Meld je aan voor een  proefduik. Deze kost € 25 (vooraf te betalen en wordt verrekend met het inschrijfgeld als je besluit lid te worden)

Maak onder begeleiding van een ervaren instructeur van onze vereniging in het zwembad kennis met de eerste beginselen van het duiken. Duik met perslucht en beleef een geweldige avond!

algemeen.proefduik.3.Voor het maken van een proefduik moet je tenminste 18 jaar zijn en kunnen zwemmen (zwemdiploma’s niet vereist).

De proefduik vindt plaats in Zwembad De Wasbeek te Sassenheim op donderdagavond (okt. t/m april). Je kunt dan direct ervaren wat een gezellige vereniging Onderwaterbos is, want de rest van de club is dan in het zwembad voor het wekelijkse conditiezwemmen. Houd er rekening mee dat onze duikcursus rond de jaarwisseling begint. Maak je je proefduik daarna, dan zul je mogelijk moeten wachten tot de volgende duikcursus van start gaat.

De proefduik-avond ziet er als volgt uit:

  • 20.30 uur: Ontvangst met een drankje. Aansluitend een korte introductie over het duiken, de duiktechniek, algemeen.proefduik.5onderwatercommunicatie en veiligheid
  • 20.45 uur: Omkleden (zelf meenemen: zwembroek, handdoek en evt. shirt dat nat mag worden)
  • 21.00 uur: Te water: onder begeleiding van ervaren instructeur doe je diverse oefeningen
  • 22.00 uur: Duikset afbouwen, douchen en omkleden
  • 22.15 uur: Gezellig napraten met een drankje in het Sportcafé bij Zwembad De Wasbeek

algemeen.proefduik.4Als jij voor een proefduik komt, maken we er een gezellige avond van!algemeen.proefduik.2

Mail naar proefduik@onderwaterbos.nl voor een afspraak. We spreken dan een datum af en je krijgt van ons een mailbevestiging van de afspraak.

Na afloop ben je vast overtuigd!

algemeen.proefduik.1

Bekijk ook eens een filmpje van een echte zwembadles in De Wasbeek. De meeste oefeningen die je in het filmpje ziet, komen niet aan bod tijdens een proefduik.